Det är många faktorer som spelar in när folk är inne och shoppar på en sida. I vissa fall kanske man bara gör det för att det finns ett plagg som man väldigt gärna vill ha där, eller så kanske det är så att man är en återkommande kund för att man helt enkelt tycker väldigt mycket om den sidan. I följande inlägg kommer du att kunna läsa om sådant som gör e-butikerna populära. Det kan bland annat handla om att de ger något alldeles extra, eller att de helt enkelt är enkla och pålitliga att handla hos.

Utbudet av kläder är tilltalande

Först och främst så är det otroligt viktigt att sortimentet av kläder som finns på hemsidan är tilltalande. Det är självklart att man inte kommer handla på en sida om man inte tycker att deras kläder är snygga.

Att det finns mer än bara kläder

Sedan är det också ett plus om det finns mer än bara kläder. Kanske handlar det om väskor och skor som passar till de kläderna som du gillar att köpa. Det är också viktigt att dessa mer eller mindre ligger i samma prisklass Man vill ju kunna känna att det finns en röd tråd genom hela sortimentet.

Schysta villkor, fri frakt och gratis retur

När man väl ska betala så är det viktigt att man känner att villkoren är bra. Det kan handla om sådant som hur sidan kommer behandla personuppgifter till hur de ställer sig till fri frakt och retur. Det är viktigt att man kollar på detta innan man börjar handla.

Enkelt att navigera på hemsidan

Om hemsidan är svår och krånglig så kommer nog kunderna att leta sig till någon annan sida. Därför är det väldigt viktigt att man ser till att man har en snygg och enkel hemsida.